5 Simple Techniques For پمپ ضد اسید

پمپ هایی با طول عمر بالا در صورت نیاز به تعمیر و نگهداری مکرر ، خواهان کمتری دارند. خوشبختانه ، پمپ پلیمری نیازهای نگهداری معمولی کمی دارند.

نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.

مقایسه نرم‌ افزار crm اورست با دیگر نسخه‌ های موجود در بازار

نرم افزار حسابداری ابری لیام با جدیدترین فناوری های روز دنیا

ساختار مقاوم پمپ پلیمری قابلیت اطمینان آنها را بیشتر می کند. برای عملکرد مداوم و طولانی مدت می توان روی پمپ ها حساب کرد.

این دسته از پمپ ها با توجه به کاربری ساختمانی با اوجه به ارتفاع ساختمان بر اساس طبقات، توان الکتروموتور و سایز پمپ امکان نصب افقی نیز دارند.

پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:

این پمپ تشکیل‌شده از اجزای مختلفی است و وظایف متعددی را برعهده دارد. پمپ اسیدی برای جابه‌جایی اسید و همچنین موارد خورنده استفاده می شود.

پمپ‌های شیمیایی که به نام پمپ پلیمری نیز شناخته می‌شوند، یک نوع پمپ مخصوص هستند که به منظور انتقال راحت سیالات در صنایع شیمیایی و دیگر صنعت‌های مرتبط با بخش شیمیایی عرضه می­‌شوند. پمپ‌های شیمیایی به گونه‌ای ساخته شده‌اند که تحمل طیف وسیعی از دما و فشار را دارند و برای فرآیندهای صنعتی مختلف قابل استفاده هستند.

لازم به ذکر است که برای کاربران پیروی از مشخصات فنی پمپ های پلیمری بر حسب بروشور که اغلب با در نظر گرفتن سه فاکتور دبی، هد و مقاومت نوع پلیمر در برابر اسید ها و یا مواد خورنده پمپاژ شده صورت می پذیرد کفایت می کند.

با تغییری ساده در وضعیت پره های پروانه میتوان عملکرد پمپ را در خروجی تغییر داد و در صورتی که بر اثر مرور زمان و رسوب گرفتگی لوله خروجی، قطر آن کاهش یافته یا مسدود شود، عملکرد پمپ برای تولید فشار دچار تغییر نشده و به پمپ آسیب وارد نمی شود.

پمپ گریز از مرکز پمپی چند طبقه است. (در حقیقت تعداد طبقات پمپ آب با تعداد پروانه‌هایی که در پمپ آب به کار رفته‌اند، ارتباط مستقیم دارد.

در کنار تمامی مزیت‌های گفته شده، پمپ‌های پلیمری می‌توانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهم‌ترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.

همان طور که در بالاتر گفتیم انواع این پمپ ها درست مانند یک پمپ عادی دارای اجزای متعارفی مانند شفت، پروانه، تسمه و … است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که جنس این اجزا read more با پمپ های عادی فرق می کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *